Matematik

Ensvinklede trekanter

31. august 2015 af Linneaalbrechtsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle der kan forklare mig hvad jeg skal gøre i opgave 3? OPGAVE VEDHÆFTET


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2015 af mathon

I ensvinklede trekanter er de ensliggende sidelængder proportionale   k=\frac{6}{9}=\frac{2}{3}

               b=\frac{2}{3}\cdot e


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2015 af peter lind


Svar #3
31. august 2015 af Linneaalbrechtsen (Slettet)

#1

I ensvinklede trekanter er de ensliggende sidelængder proportionale   k=\frac{6}{9}=\frac{2}{3}

               b=\frac{2}{3}\cdot e

det forstår jeg desværre ikke helt. :-/


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. august 2015 af peter lind

I ensvinklede trekanter er forholdet mellem ensliggende sider den samme.  Hvis du ser på siderne AB og DE er længden af AB 2/3 af længden af DE. Det gælder derfor også for forholdet mellem længderne af siderne DF og AC


Skriv et svar til: Ensvinklede trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.