Matematik

Omskriv til potens

31. august 2015 af Aternum (Slettet) - Niveau: C-niveau

2\frac{x^4}{x^12}

Hvordan omskrives det til en potensfunktion. 2*x^4/x^12


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. august 2015 af StoreNord

x4/x^½=x^3,5

Gang selv med 2


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. august 2015 af Stats

2\cdot\frac{x^4}{x^{12}}=2\cdot x^{4-12}

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (1)

Svar #3
31. august 2015 af StoreNord

Okay, #2 har ret.


Svar #4
01. september 2015 af Aternum (Slettet)

tak det nåede jeg også frem til


Skriv et svar til: Omskriv til potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.