Matematik

Potens vækst

01. september 2015 af Aternum (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvor meget vokser f(x) med når x vokser med 10%? 

Jeg ser på funktionen f(x)=4*\frac{x^4}{x^2}

som kan omskrives til 4*x^2. 

vokser f(x) bare med 1.10^2 når x vokser med 10?


Svar #1
01. september 2015 af Aternum (Slettet)

skal man anvende (1+ry)=(1+rx)^a


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. september 2015 af mathon

                             f(x)=y=4x^2

                             1+r_y=1{,}10^{2}      JA


Skriv et svar til: Potens vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.