Matematik

Andengradsligning

01. september 2015 af Needhelptak (Slettet) - Niveau: B-niveau

Reducér (2x + 2)^2 - 4 (x + 1)(x - 1).


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2015 af Stats

Gang ind i parenteserne, og læg til/træk fra

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. september 2015 af StoreNord

Reducér (2x + 2)^2 - 4 (x + 1)(x - 1).

(2x + 2)^2 - 4 (x + 1)(x - 1)=4x^{2}+4+8x-4(x^{2}-1)=4+8x+4=8x+8


Svar #3
02. september 2015 af Needhelptak (Slettet)

Tusind tak! Forstår nu


Skriv et svar til: Andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.