Matematik

Differentiering af funktion

01. september 2015 af jensen2412 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Differentier følgende funktion vha. produktreglen: 

 f(x) = (4 x + 2)(-2 x - 5)

Hjælp ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2015 af Stats

h(x) = f(x)·g(x) ⇒ h'(x) = f'(x)·g(x) + f(x)·g'(x)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2015 af StoreNord

Har du kigget i formelsamlingen?

se:

https://www.studieportalen.dk/kompendier/matematik/formelsamling/differentialregning/differentialkvotient/produktreglen


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2015 af mathon

             f(x)=h(x)\cdot g(x)

             f{\;'}(x)=h{\;'}(x)\cdot g(x)+h(x)\cdot g{\;'}(x)

                     h(x)=4x+2                 h{\;'}(x)=4

                     g(x)=-2x-5             g{\;'}(x)=-2

              f{\;'}(x)=


Skriv et svar til: Differentiering af funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.