Matematik

Betingede sandsyngligheder

01. september 2015 af Annebanana (Slettet) - Niveau: A-niveau

A og B er gensidigt udelukkende med P(A)=1/3 og P(B)=1/2.

Hvad er sandsynligheden for P(A ! A U B) og P( B ! A


Svar #1
01. september 2015 af Annebanana (Slettet)

Jeg er kommet frem til at den første er (1/3)/(5/6) = 3/5 og den næste er (1/2)/(5/6)= 3/5

Da AUB = (5/6)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2015 af Soeffi

#0 A og B udelukker hinanden. Hvad er sandsynligheden for P(A ! A U B) og P( B ! A)

P(A I A U B) = P(A) og P( B I A) = 0


Skriv et svar til: Betingede sandsyngligheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.