Matematik

Proportionalitet, parabeller

02. september 2015 af Sofie5183 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Heej!

Er der nogen der vil hjælpe med sådan en aflevering her?

Tak på forhånd!

Vedhæftet fil: Matematik aflevering 2.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2015 af mathon

Opgave 1

       a)
                    At to størrelser x og y er proportionale, betyder at forholdet mellem dem er konstant.

       b)
                   \frac{y}{x}=a\Leftrightarrow y=ax

       c)
                   \frac{3}{2}=a\cdot 3
                   \frac{1}{2}=a

         dvs
                    y=\frac{1}{2}x
            


Skriv et svar til: Proportionalitet, parabeller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.