Fysik

Fysik opgave hjælp :)

02. september 2015 af perturbatrix (Slettet) - Niveau: C-niveau

Bruger lige lidt hjælp til denne her opgave, kan bare ikke finde ud af den ;(

Opgave 2

Nogle stoffer lyser, når der bestråles med UV-lys. Fænomenet kaldes flourescens.

I et bestemt stof kan...

Dokumentet med opgaven er vedlagt, allerede nu tak for hjælpen :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. september 2015 af mathon

Opgave 2

          1.
                     {E_{foton}}_{A}=\frac{h\cdot c}{\lambda }=\frac{1239{,84}\; eV\cdot nm}{300\; nm}

                     {E_{foton}}_{B}=({E_{foton}}_{A})-(0{,}216\; eV)

                      \lambda _{Emission}=\frac{1239{,}84\; eV\cdot nm}{E_{Emission}}

                      f _{Emission}=\frac{c}{\lambda _{Emission}}


Svar #2
02. september 2015 af perturbatrix (Slettet)

tusind tak for din svar mathon :)


Skriv et svar til: Fysik opgave hjælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.