Matematik

Ligninger

02. september 2015 af youknowwhatitis (Slettet) - Niveau: C-niveau

nogle der kan hjælpe med disse ligninger evt give en lille forklaring til?

A) 3x - =5 

B) 20-3x =7x

C) 12x-1 =4x-9 

D)  3(x-1) = 6


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2015 af hesch (Slettet)

Du skal reducere ligningerne, således at du isolerer x. 

Fx B):

Adder 3x på begge sider.

Divider med 10 på begge sider.


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.