Matematik

hjælp, det haster

03. september 2015 af matc1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg har løst opgave 2, har vedhæftet fil i pdf-format.

vil gerne vide om det er rigtigt eller forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2015 af mathon

Tallet kaldes x.

                          x\cdot 3+\frac{3}{7}\cdot x=60

                           x+\frac{1}{7}\cdot x=20

                           7x+ x=140

                            8x=140

                            2x=35

                            x=17{,}5


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2015 af matcw (Slettet)

Mange tak


Skriv et svar til: hjælp, det haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.