Matematik

Isolering - log

04. september 2015 af Melissa17 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Har følgende ligning:

0,69706=logr

Hvordan får jeg r isoleret?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2015 af peter lind

10log(x) = x


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2015 af mathon

                   \log(r)=0{,}69706

                   r=10^{0{,}69706}


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2015 af SuneChr

Hvis det er 10'tals logaritmen er
r = 100,69706
Man har generelt
log10 x = y  ⇔  10y = x


Skriv et svar til: Isolering - log

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.