Matematik

Linjer

05. september 2015 af emilie63 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har lidt svært ved at lave denne opgave færdig, håber der er nogen der kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2015 af mathon

             L=\mu _r\cdot \mu _o\cdot\frac{A\cdot N^2}{l}            SI\!\!:    \begin{array} {|c|c|c|c|c|} L&\mu _o&A&N&l\\ \hline H&\frac{H}{m}&m^2&-&m \end{array}

                            \mu _o=1{,}257\cdot 10^{-6}\; \frac{H}{m}                  H=\frac{Vs}{A}


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2015 af mathon

Sorry for fejlanbringelse!


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. september 2015 af mathon

Linjen gennem K og L
har hældningskoefficienten
                                                  a=\frac{\Delta y }{\Delta x}=\frac{-1-10}{4-(-3)}=-\frac{11}{7}

når K(-3\, ;10) anvendes som fikspunktet (x_o;y_o)

har man
                       y-y_o=a(x-x_o)

                       y-10=-\frac{11}{7}(x+3)        som multipliceres med 7

                       7y-70=-11(x+3)

                       7y-70=-11x-33

                       11x+7y-37=0


Svar #4
05. september 2015 af emilie63 (Slettet)

Tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Linjer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.