Matematik

Matematik

05. september 2015 af LuchoG (Slettet) - Niveau: A-niveau

Området M1 er afgrænset af x-aksen, grafen for funktionen f og tangenten til f i punktet P.
b) Beregn arealet af M1. 

y = 1/4x + 1/2 
f(x) =  \sqrt{x-2} 
P(6,2) 


Håber på lidt hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2015 af mathon

Indtegn i koordinatsystem for at få overblik.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2015 af mathon

Hvor skærer tangenten  y=\frac{1}{4}x+\frac{1}{2} x-aksen?

Hvilket røringspunkt?


Svar #3
05. september 2015 af LuchoG (Slettet)

I punktet (6,2). 


Svar #4
05. september 2015 af LuchoG (Slettet)

Hov min fejl. Tangenten skærer x-aksen i -2 og f(x) starter i punktet P(0,2)


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.