Fysik

Hvad hedder det?

14. september 2015 af lokpæø (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej, ved I hvad dette apparat kaldes og vi ikke enig om at det er slået til jævnstrøm?

Skærmbillede 2015-09-14 kl. 12.53.48.png


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2015 af Soeffi

#0. Et bord-multimeter(?)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Det hedder en 'strømforsyning'.

DC = direct current = jævnstrøm

AC = alternating current = vekselstrøm

Så den står på jævnstrøm.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2015 af Eksperimentalfysikeren

Denne strømforyning er faktisk to i én. Den venstre del er en jævnstrømsforsynning, mens den højre er en vekselstrømsforsyning.


Skriv et svar til: Hvad hedder det?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.