Samfundsfag

Hvorfor vælge Horsens Statsskole

02. oktober 2015 af hsgym1 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Velkommen til Horsens Statsskole | GYMNASIUM OG HF

Høj faglig kvalitet | Vejen frem til succes | God og tryg skolegang

Horsens Statsskole er gymnasiet, som vægter fagligheden højt, det er forudsætningen for en god skolegang kombineret med sammenhold og kvalitetssikret undervisning til alle elever. Vores skole har opnået stor succes på det faglige plan, og ikke mindst på det sociale område. Vi arbejder med engagerede og målrettede elever, som gerne vil opnå tilfredsstillende resultater og skabe et godt fundament til den enkelte elevs fremtidige uddannelsesforløb. Vi har indrettet en god og tryg skolegang, hvor alle elever trives og samtidig udvikles og får du ny viden inden for en bred vifte af fag.

På Horsens Statsskole tilbyder vi det almene gymnasium (stx) og den 2-årige hf (hf), begge dele er adgangsgivende til mellemlange –og lange videregående uddannelser.Skolens ambitiøse undervisere som har fokus på elevens faglighed for at styrke den enkelte elevs faglige kompetencer. Derfor har vi forventninger til, at du gerne vil lærer og modnes som menneske.

Horsens Statsskole er nøglen frem til en videregående uddannelse.

Bliv afklaret og sikker på hvilke uddannelsesretning du vælger på Horsens Statsskole. Kom til vores kommende orienteringsaften 19.januar fra 19.00-21.00. Her er der mulighed for at høre nærmere om HF– og STX-uddannelserne.

Vedhæftet fil: rev.udgave.docx

Skriv et svar til: Hvorfor vælge Horsens Statsskole

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.