Matematik

Niveau kurvene

03. oktober 2015 af Ramboo (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hjælp til at løse Level curves.  

Vedhæftet fil: Level C.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2015 af Toonwire

Hvad har du problemer med?

Fortæl også gerne hvad du selv har prøvet og hvor du sidder fast.
Det gør det nemmere at hjælpe dig, og så slipper både du og vi for at forklare noget du måske allerede ved. :)

Helt generelt så kan du finde niveaukurvene/contourerne ved at løse z=f(x,y) for et antal konstanter c, alt efter hvor mange contourer du vil udregne/tegne.
Indsæt z=c og løs for contouren.


Svar #2
03. oktober 2015 af Ramboo (Slettet)

Vi har fået opgivet: x^2- y^2 = c

Jeg har svært ved at indsætte det ovenstående i ligningen f(x,y), så jeg derved kan vise at x^2- y^2 = c er niveau-kurve for ligningen f(x,y).


Skriv et svar til: Niveau kurvene

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.