Matematik

Ligning for en linje??

03. oktober 2015 af kunzsigne (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.. Kan nogen hjælpe mig med denne opgave?

Opskriv en ligning for linjen:

Linje gennem (1,-2) parallel med y=3x+4


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2015 af Casabonn (Slettet)

Du ved at linjen gennem (1,-2) er parallel med y=3x+4. Hvad betyder det, at to linjer er parallelle med hinanden?


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2015 af mathon

#0

Hvad véd du om to parallelle linjer
                                                            y = a1x + b1

                                                            y = a2x + b2


Skriv et svar til: Ligning for en linje??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.