Matematik

Hjælp mat !!

04. oktober 2015 af Ingentin (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hjælp til 4 spørgsmål!!! med udregninger så der kan følges med

Bestem ligningen for tangenten til grafen for f(x) = x2 i punktet (3,9)?

Tegn graf og tangent?

Bestem koordnatsæt til røringspunkt for den tangent til graf (f), som  har hældningskoefficient 4

Bestem koordnatsættene til røringspunkterne for de tangenter til graf(f), som går gennem punktet (1,-3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2015 af peter lind

Se mine svar på dine to foregående spørgsmål


Svar #2
04. oktober 2015 af Ingentin (Slettet)

okay forstår godt de to første - hvad med de næste to dem er jeg lidt i tvivl om


Svar #3
04. oktober 2015 af Ingentin (Slettet)

den med bestem koordinatsættets røringspunkt for den tangent til f, som har hældningskoefficient 4 

og den næste. 

Er der en formel man skal bruge eller ikke


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. oktober 2015 af peter lind

Du skal bruge det jeg skrev i https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1630460. Mathon har regnet det ud for dig, så du har også et gennemregnet eksempel


Svar #5
04. oktober 2015 af Ingentin (Slettet)

Okay mange tak - hvordan bruger jeg hældningskoefficienten 4


Svar #6
04. oktober 2015 af Ingentin (Slettet)

og mht. den sidste hvordan finder jeg det for flere --> tror ikke jeg forstår den sidste helt 


Brugbart svar (0)

Svar #7
04. oktober 2015 af peter lind

Løs ligningen f'(x) = 4


Svar #8
04. oktober 2015 af Ingentin (Slettet)

i hvilken formel


Brugbart svar (0)

Svar #9
04. oktober 2015 af peter lind

# Hvad mener du med det ?


Svar #10
04. oktober 2015 af Ingentin (Slettet)

hvilken lignign er det sådan hele ligningen


Brugbart svar (0)

Svar #11
04. oktober 2015 af peter lind

Jeg forstår ikke hvad dit problem er. Jeg synes mit svar i #7 er klar nok


Svar #12
04. oktober 2015 af Ingentin (Slettet)

er det differensbrøken


Svar #13
04. oktober 2015 af Ingentin (Slettet)

ej fandt ud af det undskyld besværet, tak anyways


Svar #14
04. oktober 2015 af Ingentin (Slettet)

hvis du lige kunne give et hint til den sidste ville det være dejligt


Svar #15
04. oktober 2015 af Ingentin (Slettet)

Opgave 1: kan det godt passe, eller er det forkert 9-y0 =1/(2*kvr(x0)*(3-x0)

bla bla bla...

324x0 = 9 + 6x0 + x0^2

x0^2 - 319x0 +9 = 0

x0 = 195,5 +/- kvdr(195,5^2 - 9) = 195,5 +/- 38211,25     =   38406,75 eller 38015,70 hvordan kommer jeg videre 

Er det mon forkert 


Svar #16
04. oktober 2015 af Ingentin (Slettet)

Har stadig problemer med ^^^^^^

men den hvor man skal løse f'(x0)=4

x0=2 

y=4*(x-2)+2 

er det rigtigt 


Svar #17
04. oktober 2015 af Ingentin (Slettet)

reduceret: y=4x-6

og hvordan griber jeg så spg 4 an


Svar #18
04. oktober 2015 af Ingentin (Slettet)

Har virkelig brug for hjælp til 1 og 4


Skriv et svar til: Hjælp mat !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.