Matematik

Differentiere

04. oktober 2015 af hellokitty3 - Niveau: B-niveau

Hej. Er der nogen der kan hjælpe mig med at differentere 

f(x)=1,23e^4,7 + 5996 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2015 af Stats

f(x)=1,23e4,7 + 5996

Den differentierte er lig 0. (tjek om du evt. mangler et x)

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
04. oktober 2015 af hellokitty3

men der er ikke flere x


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2015 af mathon

…du har jo ikke skrevet nogen x på højre side,
   så
                f(x)=k(onstant)


Svar #4
04. oktober 2015 af hellokitty3

men er 1,23e^4,7 en konstant?


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. oktober 2015 af mathon

1{,}23\cdot e^{4{,}7}\approx 135{,}235


Svar #6
04. oktober 2015 af hellokitty3

hvordan kan det være at du får det til 135,2335 det giver 5,781 er det kke bare 1,23 * 4,7


Skriv et svar til: Differentiere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.