Matematik

cosinusrelationerne

04. oktober 2015 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvorfor er det at man kan finde en vinkel, hvis man i forvejen kender en anden vinkel ved at benytte, at  

cos(180 - v) ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2015 af mathon

          \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \cos(\pi -x)=\cos(\pi )\cdot \cos(x)+\sin(\pi )\cdot \sin(x)=-(1)\cdot \cos(x)+0\cdot \sin(x)=-\cos(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2015 af LarsJensen0 (Slettet)

Har du prøvet at tegne vinklerne ind i en enhedscirkel og derefter set på hvordan cos-værdien for de to vinkler aflæses?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2015 af mathon

cos(180 - v)   er ikke en cosinusrelation.


Skriv et svar til: cosinusrelationerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.