Matematik

Differentialkvotient

05. oktober 2015 af Danny1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle,

Jeg har problemer med disse 2 opgaver:

Funktionen f er givet ved f(x) = 3x2 - 6x +5.

1) Bestem en ligning for den tangent, der har røringspunkt i (2,f(2))

2) Bestem en ligning for den tangent, der har hældningskoefficienten 12.

3) Bestem en ligning for den tangent, der er parallel med 3y + 27 = 9x

Det ville være en stor hjælp, tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2015 af mathon

Hvilken tangentligning benytter du?


Svar #2
05. oktober 2015 af Danny1234 (Slettet)

at = f'(x)

Tangents hældning er lig med "f-mærke af x"

:)


Skriv et svar til: Differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.