Matematik

Kvadratiske matricer

05. oktober 2015 af Heptan - Niveau: Universitet/Videregående

AB = I - B2

hvor A og B er kvadratiske matricer af samme orden og I er enhedsmatricen. Hvilket af følgende udsagn er korrekt?

(1) A = 0

(2) A er invertibel

(3) B er invertibel


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2015 af Keal (Slettet)

Benyt at AB = I - B2 ⇔ (A+B)B = I


Skriv et svar til: Kvadratiske matricer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.