Matematik

Isolering af faktor

06. oktober 2015 af Meinhart (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan løses denner ligning h=R-√(R^2+x^2) med hensyn til R


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

h=R-√(R^2+x^2)  <=>

√(R2 + x2) = R - h  <=>

R2 + x2 = R2 + h2 - 2Rh  <=>

2Rh = h2 - x2  <=>

R = (h2 - x2)/2h


Svar #2
06. oktober 2015 af Meinhart (Slettet)

Super tak for svar


Skriv et svar til: Isolering af faktor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.