Matematik

Tegn en funktion

06. oktober 2015 af Kralle21 - Niveau: A-niveau

Er der nogen der ved hvordan man tegner en funktion der ser sådan her ud?: y=1.11 x - 0.003 x2


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2015 af mathon

                          symmetri om x=x_T      
                          Toppunkt (x_T;y_T)=\left ( 185{\, ;}102{.675} \right )
                          skæring med x-aksen  (0\, ;0) og (370\, ;0)
                          parabelgrenene vender nedad


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2015 af StoreNord

Og så er der dømt sildeben for resten.   :)


Skriv et svar til: Tegn en funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.