Matematik

Stamfunktioner Funktionsværdier. g(x)=h’(x) og f(x)=g’(x)

07. oktober 2015 af Nielsensusanne519 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej med jer.

Jeg tænkte efter om der var nogle der muligvis kunne hjælpe mig med dette spørgsmål. Jeg har vedhæftet tabellen.

Tabellen visr nogle funktionsværdier for tre differentiable funktionger f,g, og h

det oplyser at g(x)=h'(x) og f(x)=g'(x)

Beregne det bestemte integral fra 1 til 4 g(x)dx


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2015 af peter lind

Brug at h(x) er en stamfunktion til g(x)


Skriv et svar til: Stamfunktioner Funktionsværdier. g(x)=h’(x) og f(x)=g’(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.