Kemi

Reaktionskinetik! haster

07. oktober 2015 af Skoleernogetjegelsker (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej SP.

Hvis jeg skal angive forskriften for koncentrationen af et stof som funktion af tiden, og ved at det er en 2ordens reaktion? Hvordan gøres det? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2015 af Heptan

Se en formelsamling

\frac{1}{[A]} = \frac{1}{[A]_0} + kt

for elementarreaktionen 2 A → produkter


Svar #2
07. oktober 2015 af Skoleernogetjegelsker (Slettet)

I leveren omdannes , måles koncentrationen af A i patientens blod,

a) Undersøg, hvilken reaktionsorden omsætningen af A følger.

2-orden

b) Angiv forskriften for koncentrationen af A som funktion af tiden.

HVordan gøre jeg brug af formlen og hvad skal jeg indsættee som produkt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2015 af Heptan

Forskriften er angivet i #1. Det er ligegyldigt hvad produkterne er, kun A indgår i forskriften


Svar #4
07. oktober 2015 af Skoleernogetjegelsker (Slettet)

Så svaret er bare:

\frac{1}{[A]} = \frac{1}{[A]_0} + kt


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. oktober 2015 af mathon


               \left [ A \right ]_t=\frac{1}{ kt+{\left [ A \right ]_0}^{-1}}


Skriv et svar til: Reaktionskinetik! haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.