Matematik

Determinant regel for Kvadratiske Matricer

08. oktober 2015 af gariban - Niveau: Universitet/Videregående

Hej,

Kan nogle hjælpe mig med vedlagte spørgsmål? Det er ikke et regnespg, men jeg ved ikke hvilken regneregel der gælder :)

Vedhæftet fil: Determinantregler.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2015 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
08. oktober 2015 af gariban

Undskyld, dette forstår jeg ikke :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2015 af Keal (Slettet)

|AB - CB| = |(A - C)B| = |A - C|·|B| = |B|·|A - C|


Skriv et svar til: Determinant regel for Kvadratiske Matricer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.