Matematik

Differencer

08. oktober 2015 af hellokitty3 - Niveau: B-niveau
Hvordan differencer man 3/X

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2015 af mathon

  differentier

                        \left ( \frac{3}{x} \right ){}'=\frac{-3}{x^2}


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2015 af mathon

detaljer
                  f(x)=\frac{3}{x}=3x^{-1}\; \; \; \; x\in \mathbb{R}_0  

                  f{\, }'(x)=3\cdot (-1)\cdot x^{-1-1}=-3\cdot x^{-2}=-3\cdot \frac{1}{x^2}=\frac{-3}{x^2}


Svar #3
08. oktober 2015 af hellokitty3

Hvad med X/3

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. oktober 2015 af mathon

differentier

                        \left ( \frac{x}{3 } \right ){}'=\left ( \frac{1}{3 }x \right ){}'=\frac{1}{3}\cdot 1\cdot x^{1-1}=\frac{1}{3}\cdot 1\cdot x^{0}=\frac{1}{3}\cdot 1=\frac{1}{3}


Skriv et svar til: Differencer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.