Matematik

Komplekse tal

09. oktober 2015 af Tila91 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej.

z=-2 det giver \left | z \right |=\sqrt{2}

Og så vil jeg høre, om der er en der kan forklare mig, hvordan -2 blev til positiv 2?


Svar #1
09. oktober 2015 af Tila91 (Slettet)

Er det bare fordi modulus altid er positivt eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2015 af Stats

z = (a, b)

|z| = √(a2 + b2)

Hvor a er realdelen og b er imarginær delen.

Du har imarginær delen til at være 0 og realdelen til at være -2

Længden er derfor: (-2)2 + 02 = 4 = z2

Derfor √(z2) = |z| = 2

Modulus ved komplekse tal er længden...

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.