Matematik

Hvad kan man sige om et punkt (x1, y1), hvis punktet således: y1 = aᐧx1 + b

10. oktober 2015 af Skolepie (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad kan man sige om et punkt (1x, 1y), hvis punktets koordinater opfylder en ligning således: y1= a*x1+b

Er der nogle der kan hjælpe mig med denne opgave? :-)))


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. oktober 2015 af mathon

…at punktet P1(x1,y1) ligger på linjen med hældningskoefficient a gennem (0,b).


Skriv et svar til: Hvad kan man sige om et punkt (x1, y1), hvis punktet således: y1 = aᐧx1 + b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.