Matematik

Matematik

11. oktober 2015 af Annaohm (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej, jeg har en opgave der lyder sådan her

Hvor stor en del udgør prisen for forsikringerne af den samlede pris for rejsen?

Rejsen koster i alt 32780kr. og forsikringerne koster i alt 4708 kr.

Tak på forhånd:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2015 af mathon

som brøk
                         \frac{4708}{32780}
i pct
                        \frac{4708}{32780}\cdot 100\%


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. oktober 2015 af StoreNord

Forsikringerne udgør 4708 ud af 32780 

                                                          \frac{4708}{32780}

Gang med 100 for at få det i procent:

                                                                \frac{4708}{32780} *100


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.