Kemi

hjælp til beregning af masseprocent af eddikesyre

22. november 2015 af elev78 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg sidder lidt fast i en opgave, hvori jeg skal finde masseprocent af eddikesyre.

nogen der vil hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2015 af mathon

Når p er masseprocenten og d er densiteten
gælder:
                    p=\frac{c\cdot M}{d}\cdot 100\%
      


Skriv et svar til: hjælp til beregning af masseprocent af eddikesyre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.