Matematik

Matematik det haster differentielt kun 3 opgaver

24. november 2015 af Karare - Niveau: B-niveau
Kære studieportalen jeg håber i kan hjælpe mig med matematik det er kun 3 opgaver som jeg virklige har bruge for hjælp i håber i vil hjælpe mig tak til det god sjæl.

Tak på forhånd..


Her er linket det er en word

https://tec.itslearning.com/essay/Proxy/DownloadRedirect.ashx?fileRepoId=DrC%2fXIlQMEyIceLVTWFa9OM0hwIujt6jliSfl7IL%2fUUjRqTi9uYdM9Wo1u4lABSq&EssayID=1013660&Type=0&EssayAnswerID=0

Svar #1
24. november 2015 af Karare

Her er linket 

Vedhæftet fil:Hjemmeopgaver 4444.docx

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2015 af StoreNord

Jeg kan ikke bruge dit link.

Dèt var bedre.    :)

Spændende opgaver, men hvor meget har du selv lavet? Jeg skal forresten hjem og spise nu.     

God fornøjelse.     :)


Svar #3
24. november 2015 af Karare

Hej storeNord jeg har sendt igen ...


Svar #4
24. november 2015 af Karare

altså hvis jeg kunne finde ud af det så havde ikke spurgt om hjælp jeg har bruge for jeres hjælp derfor spørger jeg ind her --- 


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. november 2015 af mathon

Opgave 1
                    1)\; \; g{\, }'(x)=2x-\frac{1}{2\sqrt{x}}\; \; \; \; \; x>0

                    2)\; \; g{\, }'(x)=8x+\frac{1}{2\sqrt{x}}\; \; \; \; \; x>0

                    3)\; \; g{\, }'(x)=8x+\frac{1}{2\sqrt{x}}3)\; \; g{\, }'(x)=\frac{5}{2}\cdot 2\cdot x^{2-1}

                    4)\; \; g(x)=-2x-3x^2-\sqrt{x}\; \; \; \; \; \; \; x\geq 0

                           g{\, }'(x)=-2-3\cdot 2\cdot x^{2-1}-\frac{1}{2\sqrt{x}}\; \; \; \; \; \; \; x> 0


         du skal vide, at     \left ( \sqrt{x} \right ){}'=\frac{1}{2\sqrt{x}}


Svar #6
24. november 2015 af Karare

Wow mathon duber virklige skarp til det her rose håber Du kan hjælpe mig med de ændre opgaver

Brugbart svar (0)

Svar #7
24. november 2015 af mathon

Opgave 2

                   Undersøg om
                                             y(2)=3

                                             y(5)=6

Korden er et stykke af den rette linje gennem A og B.
Bestem ligningen for denne.


Svar #8
24. november 2015 af Karare

jeg har prøvet ved ikke om det rigtigt har lidt svært ved det --- 

-y1)/(x-x1) = (y2-y1)/(x2-x1) 


Brugbart svar (0)

Svar #9
24. november 2015 af mathon

                              \frac{\Delta y}{\Delta x}   er konstant,

hvoraf for et variabelt linjepunkt P(x,y)

                               \frac{y-y_1}{x-x_1}=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}=a\; \; \; \; \; x_2\neq x_1


Svar #10
24. november 2015 af Karare

(y-3)/(x-2) = (6-3)/(5-2) eller y = x+1, med hældningskoefficienten 1 

da f'(3.5) = 1 = hældningskoefficienten for korden AB, er 

tangenten til grafen for f(x) i punktet (3.5;f(3.5)) parallel med korden AB


Brugbart svar (0)

Svar #11
24. november 2015 af mathon

Opgave 3

                     \left ( e^x \right ){}'=e^{x}

                     \left ( e^{ax} \right ){}'=a\cdot e^{x}

                      \left (f(x)\cdot g(x) \right ){}'=f{\, }'(x)\cdot g(x)+f(x)\cdot g{\, }'(x)


Svar #12
24. november 2015 af Karare

Er opgave 2 rigtigt 


Svar #13
24. november 2015 af Karare

Og jeg har lidt svært ved opgave 3 selvom jeg kender nogle af reglerne håber du kan hjælpe mig lidt 


Svar #14
24. november 2015 af Karare

Jeg forstår ikke er opgave 2 rigtigt lavet og ved ikke hvordan jeg skal prøve at lave opgave 3

Brugbart svar (0)

Svar #15
24. november 2015 af mathon

Brug nu reglerne i #11.


Brugbart svar (0)

Svar #16
24. november 2015 af mathon

Opgave 3

                    f_1(x)=e^x-e^{2x}

                    f_1{\, }'(x)=e^x-2e^{2x}=(1-2e^x)e^x


Svar #17
24. november 2015 af Karare

Hej mathon er så opgave 2 rigtigt lavet ... skulle være sikker 


Svar #18
24. november 2015 af Karare

Er f2  2e^x-ex^2


Brugbart svar (0)

Svar #19
25. november 2015 af mathon

Resultaterne i opgave 2 er OK.


Brugbart svar (0)

Svar #20
25. november 2015 af mathon

Opgave 3

                     f_2(x)=2e^x-e^2x   

                     {f_2}{\, }'(x)=2e^x-e^2


Skriv et svar til: Matematik det haster differentielt kun 3 opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.