Matematik

Bestem Væksthastigheden

25. november 2015 af iDoesNotDoGrammar (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hele opgaven er lagt som en vedhæftet fil.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2015 af mathon

Hvad er problemet?

Hældningstallet for en ret linje gennem (0.5 ; 0.75) og (1.5 ; 1.25),
som skal stemme overens med \frac{1}{2\sqrt{1}}_.


Svar #2
25. november 2015 af iDoesNotDoGrammar (Slettet)

Jeg forstår bare ikke hvordan de skal stemme over ens. \frac{1}{2\sqrt{1}}_. giver 0,5, men hvordan stemmer de over ens med (0.5 ; 0.75) og (1.5 ; 1.25)


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. november 2015 af mathon

Hældningstallet for en ret linje gennem (0.5 ; 0.75) og (1.5 ; 1.25)
er:
               a=\frac{1.25-0.75}{1.5-0.5}=\frac{0.50}{1.0}=0.5


Svar #4
25. november 2015 af iDoesNotDoGrammar (Slettet)

Er det ikke bare det første trin af 3-trins reglen?


Skriv et svar til: Bestem Væksthastigheden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.