Matematik

opgaver

25. november 2015 af gjfkfk (Slettet) - Niveau: C-niveau

9-(12-8 x)=4 x-(51+8 x):

5 x+(3 x-1)=4 x(x-1):


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2015 af mathon

       Hæv parenteser
og
       gang ind i parentes.


Svar #2
25. november 2015 af gjfkfk (Slettet)

så jeg skal sige 9*12-8x=x*51+8 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2015 af mathon

           9-12+8x=4x-51-8x


Svar #4
25. november 2015 af gjfkfk (Slettet)

hvad skal man så?


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. november 2015 af mathon

reducere på begge sider
isolere x.


Svar #6
25. november 2015 af gjfkfk (Slettet)

kan du evt regne øvelserne ud helt


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. november 2015 af mathon

           9-12+8x=4x-51-8x

            -3+8x=-4x-51

            12x=-48

            x=-4

          


Svar #8
25. november 2015 af gjfkfk (Slettet)

tak


Skriv et svar til: opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.