Fysik

sætte formler for frekvens på samme linje

25. november 2015 af mmnope (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan får man f=\sqrt{F_{s}} og f=\sqrt{\frac{1}{\mu }} på samme linje? altså så vi ikke har to formler men en?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2015 af mathon

Det har du vist misforstået.

                                               v=\sqrt{\frac{F_s}{\mu }}

                                               f=\frac{\sqrt{\frac{F_s}{\mu }}}{\lambda }


Skriv et svar til: sætte formler for frekvens på samme linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.