Matematik

Side

26. november 2015 af lokpæø (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad menes der med opgave b? Skal man finde siden MB?Skærmbillede 2015-11-26 kl. 08.40.39.png


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. november 2015 af mathon

sinus til en spids vinkel i en retvinklet trekant:

                            \sin(A)=\frac{h_b}{|AB|}          

                            h_b=|AB|\cdot \sin(A)


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. november 2015 af Eksperimentalfysikeren

Højden, hb, fra B står vinkelret på den modstående side, b.


Svar #3
26. november 2015 af lokpæø (Slettet)

så er det ikke siden MB?


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. november 2015 af Eksperimentalfysikeren

Nej.


Skriv et svar til: Side

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.