Matematik

Integralregning

26. november 2015 af MariaJK (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg sidder virkelig fast.

Graferne for funktionerne givet ved f(x) = x^2 og g(x) = 2 afgrænser sammen med linjerne med ligningerne x = 2 og x = 4 et område, der har et areal.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2015 af Heptan

A=\int_{2}^{4}f(x)dx-\int_{2}^{4}g(x)dx


Svar #2
26. november 2015 af MariaJK (Slettet)

Har sendt en pb .


Svar #3
26. november 2015 af MariaJK (Slettet)

Er der virkelig ingen der kan hjælpe?! 


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. november 2015 af mathon

           A=\int_{2}^{4}f(x)dx-\int_{2}^{4}g(x)dx = \int_{2}^{4}\left (f(x)-g(x) \right )dx=\int_{2}^{4}\left (x^2-2 \right )dx=

                                                                                          \left [ \frac{1}{3}x^3-2x \right ]_{2}^{4}


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.