Matematik

Trekant

26. november 2015 af Mm98 - Niveau: B-niveau

hjælp!!

1) I en trekant ABC med sidelængder a=5, B=6 og c=8 er længden af højden fra C er 3,75

2) i en trekant DEF med areal 22 er den ene sidelængde IDEI= 11.
beregn længden af én af trekanternes højder???


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2015 af mathon

1)
      Tegn en skitse.

                                     \sin(A)=\frac{3{,}75}{6}

                                     \sin(B)=\frac{3{,}75}{5}


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2015 af mathon

2)
                                    \frac{1}{2}\cdot \mathbf{\color{Red} h_f}\cdot |DE|=22


Skriv et svar til: Trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.