Studievalg og videregående studie

Info omkring advokatsekretær uddannelsen

27. november 2015 af Zerox25 (Slettet)

Hej Studieportalen. 

Jeg er i gang med mit andet år på HF, hvilket vil sige at jeg er færdig til sommer. Derfor er jeg begyndt at blive en anelse urolig omkring hvad jeg vil læse videre efter sommerferien. Jeg er kommet frem til den erkendelse at jura studiet nok ikke er videre realistisk, og nok heller ikke en uddannelse for mig. Jeg vil dog stadig gerne arbejde med nogle af de samme opgaver, som man ville gøre efter jura studiet, og læse nogle af de samme fag. 

Derfor er jeg kommet frem til at advokatsekretær uddannelsen muligvis kunne være noget for mig. Jeg har hverken mulighed, eller videre lyst til at tage nogle af de veje, hvor man kan betale sig til nogle kurser, men derimod har jeg besluttet mig for at tage vejen igennem kontoruddannelsen, og specialisere mig indenfor advokat faget. 

Af denne grund ville jeg gerne høre fra nogle der muligvis selv måtte have taget kontoruddannelsen, eller hvis der bare er nogle der kunne fortælle mig noget ekstra, eller komme med nogle gode råd. Som jeg har forstået det kommer uddannelsen til at tage omkring de 3 år for mig, da jeg også har min HF med i bagagen. Uddannelsen starter med et 10 ugers grundforløb, hvilket bliver fulgt op af et hovedforløb med skiftende praktikophold på et advokatkontor og skolegang, er dette korrekt forstået? 

Som sagt ville jeg virkelig sætte stor pris på at modtage nogle konkrete svar omkring uddannelsen, da jeg lige pt finder tingene ret uoverskuelige. 

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2015 af Moderatoren

Jeg vil have svært ved at forklare det bedre end som det står her

Men spørg hvis der er noget, som du ikke forstår :)


Svar #2
27. november 2015 af Zerox25 (Slettet)

#1
Tak for dit svar :)


Udfra linket der har jeg lidt svært ved at gennemskue hvor lang uddannelsen vil være, og hvordan den er struktureret, for mig. Jeg har som sagt en HF med i baggagen. 

Hvis der skulle være nogen der kunne forklare mig lidt mere dybdegående hvordan "mesterlære" skulle foregå, ville jeg også sætte stor pris på dette, da jeg syntes det lyder meget spændende. :)


Skriv et svar til: Info omkring advokatsekretær uddannelsen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.