Kemi

Hvad er koncentrationen?

29. november 2015 af vNRB (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Nogen der kan hjælpe med dette spørgsmål?

Hvad er koncentrationen af en phosphorsyre-opløsning (H3PO4), hvis 25,00 mL af phosphorsyre-opløsningen neutraliserer 42,24 mL 0,135 M NaOH? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2015 af mathon

titer-mol-ligning:

                              \frac{1}{3}\cdot (0{,}025\; L)\cdot c_{H_3PO_4}=(0{,}04224\; L)\cdot (0{,}135\; M)


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2015 af mathon

korrektion:
                             (0{,}025\; L)\cdot c_{H_3PO_4}=\frac{1}{3}\cdot(0{,}04224\; L)\cdot (0{,}135\; M)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2015 af Kemifjols (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1644665

Hjælpe med denne


Skriv et svar til: Hvad er koncentrationen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.