Fysik

Hvad bliver enheden

29. november 2015 af 656 - Niveau: C-niveau

For at finde effekten har jeg brugt formlen 

P=F*v men hvad bliver enheden når man ganger N med m/s. 

Bliver den watt eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2015 af mathon

            N\cdot \frac{m}{s}=\frac{Nm}{s}=\frac{J}{s}=W


Svar #2
29. november 2015 af 656

Tak for det. Blev bare i tvivl.


Skriv et svar til: Hvad bliver enheden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.