Matematik

Given that m//n, if angle 2 is 3x-33° and angle 3 is 2x+26°, find the value of x

30. november 2015 af MatiesDrejer (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey gutter.

Jeg sidder i en mindre kattepine med denne ligning; jeg har prøvet mig frem, men det har endnu ikke lykkedes mig at komme frem til det korrekte svar, og det er efterhånden begyndt at nage mig. 

I bedes venligst hælpe en kammerat frem til det korrekte svar - en uddybende forklaring på løsningen er mulgivis nødvendigt :).

Given that m//n, if angle 2 is 3x-33° and angle 3 is 2x+26°, find the value of x

På forhånd, tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2015 af SuneChr

Hvis vi antager, vi har at gøre med en trekant, er vinkelsummen heri 180º
Så kan du jo sige:
Vinkel1 = 180º - (3x - 33) - (2x + 26)


Svar #2
30. november 2015 af MatiesDrejer (Slettet)

Jeg takker mange gange :)

#1

Hvis vi antager, vi har at gøre med en trekant, er vinkelsummen heri 180º
Så kan du jo sige:
Vinkel1 = 180º - (3x - 33) - (2x + 26)


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. november 2015 af StoreNord

m//n

En trekant med parallelle sider.?      :)

x+3x-33+2x+26=180 <=>

6x=180+7

x=187/6=


Skriv et svar til: Given that m//n, if angle 2 is 3x-33° and angle 3 is 2x+26°, find the value of x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.