Matematik

Differentialligninger

30. november 2015 af Melissa17 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogle der kan fortælle mig om det jeg har gjort i vedhæftede fil er rigtigt?

Og bl.a. forklare hvorfor det er lige netop den differentialligning der beskriver sammenhængen?

Vedhæftet fil: opgave 1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2015 af mathon

           -T{\, }'=k(T-T_o)

            T{\, }'=-kT+kT_o

            T{\, }'+kT=kT_o

             T(t)=e^{-kt}\cdot \int kT_o\cdot e^{kt}\, \textup{dt}=e^{-kt}\cdot \left ( \frac{kT_o}{k}e^{-kt} +C\right )

             T(t)=Ce^{-kt} +T_o


Svar #2
30. november 2015 af Melissa17 (Slettet)

#1

           -T{\, }'=k(T-T_o)

            T{\, }'=-kT+kT_o

            T{\, }'+kT=kT_o

             T(t)=e^{-kt}\cdot \int kT_o\cdot e^{kt}\, \textup{dt}=e^{-kt}\cdot \left ( \frac{kT_o}{k}e^{-kt} +C\right )

             T(t)=Ce^{-kt} +T_o

Så det jeg har lavet er forkert? Og skal man ikke bruge punkterne til noget?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. november 2015 af mathon

             T(t)=90e^{-kt} +0            

             T(t)=90e^{-kt}


Svar #4
30. november 2015 af Melissa17 (Slettet)

#3

             T(t)=90e^{-kt} +0            

             T(t)=90e^{-kt}

Kan du måske forklare hvorfor du gør hvad du gør med ord?


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.