Matematik

Hjælp!!! til matematik aflevering

01. december 2015 af iisommerii (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har virkelig brug for hjælp til en opgave i min opgaveaflevering. Jeg vedhæfter filen.

På forhånd tak

Vedhæftet fil: mat 1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2015 af StoreNord

I trekanten til venstre skal du bruge Pythagoras til at finde bund-kateten.

I trekanten til højre skal du bruge Pythagoras til at finde bund-kateten.

Imellem de to bund-kateter ligger EF, som er 34-de to bund-kateter.

DB = EF og AD =15-8.

Så mangler du bare at bruge Pythadoras til at finde AB, som er hypotenuse i en retvinklet trekant.


Svar #2
01. december 2015 af iisommerii (Slettet)

kan du ikke vise det ved en udregning, det vil være næmmere for mig at forstå


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. december 2015 af StoreNord

I trekanten til venstre skal du bruge Pythagoras til at finde bund-kateten:

                                          182 = bund-kateten2 + 152                 find bund-kateten


Skriv et svar til: Hjælp!!! til matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.