Matematik

Bestem med regression

08. december 2015 af Batman9mom (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har fået vedhæftede opgave for, og jeg er kommet i tvivl om hvordan og hvorledes man udregner den..
Håber at der er en der vil tage sig tid til at give en hånd :)

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2015 af PeterValberg

a) Du skal lave lineær regression over tabellens data, - hertil benytter du CAS-værktøj. 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
08. december 2015 af Batman9mom (Slettet)

Vi har ikke adgang til sådan et CAS værktøj...


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2015 af PeterValberg

Hverken WordMat, TI-nspire, TI-interactive, TI-89 eller lignende ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. december 2015 af SuneChr

Excel er fremragende. En ældre udgave af regnearket er ligeså god som en ny.


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. december 2015 af SuneChr

a)   Dén model, du kommer frem til, er en lineær model,  f (x) = ax + b
b)  a beskriver forbrugsstigningen pr år, efter 1994, af kartofler.
    b beskriver forbruget af kartofler i året 1994. Det kan du se ved, at  f (0) = b  hvor  x = 0 svarer til dette år.
c)  Find x for året 2010  og indsæt i  f (x)
d)  Løs  f (x) = 320  Omregn derefter x til det korresponderende årstal.
 


Skriv et svar til: Bestem med regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.