Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Hjææælp!! Variable enhedsomkostninger :O :O

01. februar 2016 af Camolla117 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Halløjsa!

Jeg sidder med en opgave hvor jeg skal regne de variable enhedsomkostninger ud, og jeg for følgende at vide:

Der bliver købt 1000 stk.

indkøbspris pr. stk er 57 USD

kurs for USD er 554

Forsikringspræmien er 4 % af indkøbsprisen

Fragten for hele partiet er 2800 kr.

told pr. stk er 25 kr.

Speditionen (hvad end det er) for hele partiet er 455 kr.

Salgsprisen er 599 kr. pr. stk

Markedsføringsomkostningerne er 25 000 kr

Jeg har været inde og læse noget om det, men jeg forstår det simpelthen ikke, så jeg håber virklig der er nogle søde mennesker der har styr på det her vil hjælpe mig :D :D

- En taknemmelig Camilla


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2016 af Stats

De variable enhedsomkostninger.

\begin{tabular}{| l l c r|} \hline Varebetegnelse & & & kr.\\ Vare xx&1000 stk a 57 USD = 57.000 & &\\ &Kurs: 554 \ \ 57.000x5,54 & & \underline{\ \ 315.780}\\ & & &\\ Forsikringspr\ae mie & 4\% a 315780 & & \\ & 315780 x 0,04 & & \underline{\ 12.631,2}\\ & & &\\ Fragt & 2.800 kr. for parti & & 2.800\\ Told & 25 kr. a 1000 stk. = 25.000 & & 25.000\\ Spedition & 455 kr. for parti & & \underline{\ \ \ \ \ \ \ 455}\\ & & &\\ Total & & & \underline{\underline{356.666,2}}\\ \hline \end{tabular}

Total deles nu med antal enheder og du får enhedsomkostninger = 356.666,2/1000 ≈ 356.67 kr.

Begrebet spedition

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
08. februar 2016 af Camolla117 (Slettet)

Mange mange taak!!


Skriv et svar til: Hjææælp!! Variable enhedsomkostninger :O :O

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.