Biologi

Upasteuriseret øl og pasteuriseret øl

03. februar 2016 af Jb123 - Niveau: B-niveau

Hej alle, jeg er ved at skrive rapport og jeg skal skrive hvad forskellen er på upasteuriseret øl og pasteuriseret øl...

Det eneste jeg ved er at upasteuriseret øl ikke er varmebehandlet og derfor stadig har levende gærceller i sig, hvorimod pasteuriseret øl er varmebehandlet og gærcellerne er dræbt..... Men hvad kan man ellers sige ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2016 af DrNielsen

Pasturisering har til hovedformål at slå bakterier ihjel der ellers vil fordærve fødevaren. Det ville jeg klart mene var det væsenligste aspekt :-)


Skriv et svar til: Upasteuriseret øl og pasteuriseret øl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.