Matematik

Bestemme Dm(f) Vm(f), Løse ligningen f'(x)=0, Bestemme koordinatsættet til funktionens ekstremum

04. februar 2016 af kitsimos (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg mangler hjælp til 2 og 3.

Vedhæftet fil: Opgave 3.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2016 af peter lind

Brug at indmaden i en kvadratrod ikke må være negativ. Find først for hvilke x værdier indmaden er 0. Lav evt. en graf for funktionen


Svar #3
04. februar 2016 af kitsimos (Slettet)

Jeg kan ikke.. Har læst et par eksempler, men kunne ikke helt forstår hvordan det skal regnes.


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. februar 2016 af peter lind

Løs ligningen -x2+10x = 0. Venstre side er en kontinuert funktion, så der kan kun skiftes fortegn i 0 punkter. Beregn en funktionsværdi i de intervaller som nulpunkterne deler de reelle tal i


Skriv et svar til: Bestemme Dm(f) Vm(f), Løse ligningen f'(x)=0, Bestemme koordinatsættet til funktionens ekstremum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.