Matematik

Bestem sidelængden y udtrykt ved x, og gør rede for, at byggegrundens areal T som funktionen af x kan beskrives ved

05. februar 2016 af 00120 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der kan hjælpe med opgave B?

Evt. hvordan på maple :)) 

---

Jeg har fået a til: 

byggegrundens omkreds 350m og areal 6250m.


Svar #1
05. februar 2016 af 00120 (Slettet)

Jeg har fået a til: 

byggegrundens omkreds 350m og areal 6250m.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2016 af Soeffi


Svar #3
05. februar 2016 af 00120 (Slettet)

#2 jeg forstår det ikke helt 


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. februar 2016 af Soeffi

#3

Du skal bruge y = 100 - (3/2)·x


Svar #5
05. februar 2016 af 00120 (Slettet)

#4

Du skal bruge y = 100 - (3/2)·x

altså sådan her;


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. februar 2016 af Soeffi

#5. Arealet af rektanglet er y · x = (100 - (3/2)x)·x = 100x - (3/2)x2. Arealet af den ligesidede trekant er ((√3)/4)·x2. De lægges sammen: 100x - (3/2)·x2 + ((√3)/4)·x2 = ((√3)/4)·x2 - (3/2)·x2 + 100·x = [((√3)/4) - (3/2)]·x2 + 100·x 


Svar #7
05. februar 2016 af 00120 (Slettet)

mange tak for hjælpen 


Skriv et svar til: Bestem sidelængden y udtrykt ved x, og gør rede for, at byggegrundens areal T som funktionen af x kan beskrives ved

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.